Av. Serpil BALAT

Av. Serpil BALAT İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1997 yılında mezun olmuştur. Yıllardır çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında İnsan Hakları ve Hukuku alanında aktif çalışmalar içinde yer almıştır. Av. Serpil Balat aynı zaman da Ceza Yargılamasında Uzlaştırmacı Avukat ünvanına da sahiptir. Halihazırda Anadolu’dan Yeryüzüne Kadın Sivil Toplum Kuruluşları Vakfı (AYSİT)’nın yönetim kurulu başkanıdır.

Uzm. Dr. Vildan BAYRAKTAR

1968’de İstanbul’da doğdu. Ortaokul ve liseyi Bakırköy Özel Çavuşoğlu Kolejinde okudu. Tıp Fakültesi eğitimini Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldı [1985-1991]. Mecburi hizmetini pratisyen tabip olarak Çanakkale Gökçeada Sağlık Ocağında yaptı [1991-1993]. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 1995’te başladığı Tıbbî Biyokimya branşındaki ihtisasını 1999’da tamamlayarak uzman oldu.
Özel Pendik Hospital, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Halkalı Kanuni Sultan Süleyman EAH Hastanesi ve Kartal Dr.Lütfi Kırdar EAH’de Tıbbî Biyokimya Uzmanı olarak çalıştıktan sonra Şubat 2023 tarihinde emekli oldu. Evli ve iki çocuk annesidir. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Hamide CAMCI

1964’de Amasya’da doğdu. Ortaokul ve liseyi Kartal Lisesinde okudu. Sosyoloji eğitimini İstanbul Üniversitesinde aldı. Marmara Üniversitesinden aile danışmanlığı sertifikası almıştır. Evli ve üç çocuk annesidir. Sivil toplum kuruluşlarında kurucu olarak, çeşitli yönetim kademelerinde görev almaktadır.

Melek GÜLLE

Melek Gülle, 1971 yılında İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdu. 4 çocuk annesi olan Gülle,  Eskişehir Anadolu Üniversitesi İlahiyat Ön Lisans mezunu olup yine aynı üniversitede Sosyal Hizmetler alanında eğitimine devam etmektedir. İş hayatında çeşitli STK ve eğitim kurumunda görevler aldı. Hürder, Aysit, Aydoster başta olmak üzere uzun yıllardır STK’ların kurucu ekiplerinde ve yönetim kademelerinde bulunup hem gönüllü hem de profesyonel vazifeler ifa etmiştir. Bu STK’lardaki yönetim görevleri devam etmektedir.

Melek Gülle ve Eşi Mehmet Gülle ile birlikte 2022 yılında İLKE Akademi Vakfını kurdular. Melek Gülle,  temel amacı gençliğin çağın ihtiyaçlarına göre donanım kazanmış, şuurlu ve sorumluluk sahibi genç nesil yetişmesine katkı sunmak olan vakfın Mütevelli Heyet Başkanlığını yürütmektedir.

Aydan ÖNER

1976 Ankara’da doğdu. Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden 1998 yılında mezun oldu. Yaklaşık 20 senedir İstanbul’da serbest eczacılık yapıyor.  Aydost Derneği kurucularından olan Aydan Öner, Aysit Vakfı yönetim kurulunda gençlik çalışmalarını organizetörü olarak çalışmaktadır. Evli ve üç çocuk annesidir.

Aslı SARTIK

1980 yılında Sivas’ta doğdu. 1996 Şubat ayında Tokat Gazi Osman Paşa Lisesinden mezun oldu, aynı yıl Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesini kazandı fakat okula giremedi. Yıllar sonra çıkan afla Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden 2015 yılında mezun oldu. 2023 yılı Şubat ayına kadar kendi hukuk ofisinde Büro Yönetimiyle ilgilendi.  2015 yılından bugüne sivil toplum kuruluşlarında aktif  olarak çalışmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.

Emine KARACAN

1960 doğumlu, Lise mezunu. Uzun yıllardır sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmalarda bulundu. Süreyya Derneği’nde ve Aysit’te kurucu üye ve yönetim kurulu üyesi. Evli ve iki çocuk annesidir.

Naime AYDIN

1970 Çorum Doğumlu. İlköğretimini Çorum’da tamamladı. Lisans Eğitimi devam etmektedir. 1997 den itibaren STK’larda; Çınar Çevre Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneğinde sosyal işlerde görev aldı. Ukte Derneğinin bir dönem Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. Önsiyad Konfederasyonunda Yönetim Kurulunda bir dönem çalıştı. Güçsiad Konfederasyonunda Yönetim Kurulu kurucu üyesi olarak bir dönem bulundu. Süreyya Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nde ve Aysit Vakfı’nda kurucu üyeliği devam etmektedir. STK Yönetici yetiştirme programı ve Bahçeşehir Üniversitesinde Siyaset Eğitimini tamamladı. İş Dünyasında AYD PLUS Aydınlar İnşaat sektörünün ortaklarından ve başkan yardımcısı olarak çalışma hayatına devam etmektedir. Evli ve 4 çocuk annesi.